Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Les persones amb diagnòstic de salut mental reivindiquen els seus drets

Des de l’Associació Salut Mental Garraf han recollit algunes demandes coincidint amb el dia mundial de la salut mental. Aquest migdia s’ha llegit un manifest que ha volgut reivindicar els drets de les persones amb algun diagnòstic de salut mental. Una jornada que també ha servit per demanar més recursos de les administracions precisament en un context en el qual han augmentat el nombre d’usuaris que han d’atendre, sobretot de persones joves, diuen des de l’entitat.

L’associació impulsa diferents iniciatives amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de les persones diagnosticades en salut mental i de les seves famílies. Una de les propostes destacades és l’hort socioterapèutic de la Masia Nova, un espai d’inserció i inclusió sociolaboral amb objectius educatius i formatius per a persones amb un diagnòstic de salut mental,

L’hort està en funcionament des de fa gairebé 10 anys i una trentena de persones formen part d’aquest programa. Els divendres al matí fan portes obertes per conèixer aquest projecte comunitari.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img