Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Dos detinguts a Cubelles amb droga i diners en metàl·lic

La Policia Local de Cubelles i els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes amb més de 1000 euros i 55 grams de cocaïna per un possible delicte contra la salut pública. En el mateix lloc dels fets es va retenir dues dones que els acompanyaven, a les quals es va deixar en llibertat després de prendre’ls declaració. Segons fonts municipals, els fets van tenir lloc el passat dimecres al vespre, quan diversos veïns van alertar d’una baralla a les immediacions de la carretera C31.

Un agent de la Policia Local de Sitges fora de servei va contactar amb la comissaria de Cubelles per tal de donar una descripció més detallada i informar dels moviments dels sospitosos, que van ser interceptats per una patrulla de la Policia Local de Cubelles.

Un dels individus tenia una ordre de detenció del jutjat número 2 de Vilanova i la Geltrú. Els dos homes van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per ser posats, posteriorment, a disposició policial, mentre que les dues dones van ser traslladades a la comissaria de Cubelles i van ser posades en llibertat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img