Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Vilanova reclama millores al Bus Exprés a Barcelona

El govern municipal de Vilanova i la Geltrú ha reclamat a la Generalitat de Catalunya un reforç de la línia exprés de bus a Barcelona, davant les situacions de col·lapse en hores punta que s’estan produint des de fa setmanes.

L’alcalde de Vilanova ha reclamat al director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, que resolgui el problema de saturació que pateixen les dues línies del servei del bus Exprès que enllaça Vilanova amb Barcelona, tant la que arriba a Gran Via com la de la Diagonal.

Segons el mateix Ajuntament, l’empresa concessionària ja ha doblat les expedicions en alguns horaris de major intensitat. Tot i aquesta mesura d’urgència, Juan Luis Ruiz ha reclamat abordar amb més inversions les actuacions en matèria de mobilitat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img