Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Castellers del Foix ja són colla de 7

I aquest és un moment per a la història dels Castellers del Foix de Cubelles: el primer castell de 7 que completa la colla en forma d’aquest magnífic 4 de 7 que descarregaven ahir diumenge a Vespella de Gaià.

Una fita que confirma l’evolució i l’ascens de la colla cubellenca, que aquesta tardor ha iniciat una campanya per convertir-se en colla de 7 abans d’acabar la temporada, amb una crida a la població per afegir-se als assajos.

L’objectiu dels blaus és seguir avançant tant en el 4 com en l’assoliment també del 3 de7, que fa mesos que treballen, per portar-los a plaça en alguna de les actuacions previstes aquestes setmanes abans de tancar el seu calendari.

El primer 4 de 7 dels Castellers del Foix va pujar prou tranquil, tot i ser una estrena i la transcendència que té per la colla haver assolit aquest objectiu, que marca un abans i un després: l’entrada als 7 pisos i un nou horitzó per una colla que fa temps que busca consolidar la tradició castellera a Cubelles.
La colla també va signat la torre de 6, el 5 de 6 i un pilar de 5.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img