Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Mor un home de 48 anys a Cubelles en ser atropellat per una motocicleta

Nou sinistre viari a la C31, a Cubelles, on un motorista va atropellar mortalment un vianant divendres al vespre. Per causes que encara s’estan investigant, l’atropellament va tenir lloc a l’Avinguda Catalunya, entre els carrers del Doctor Estapé i General Prim, on el vianant creuava pel pas de vianants.

Segons fonts policials, la víctima mortal és un home de 48 anys resident a Cubelles. El motorista és un home de 19 anys. Al sinistre, pels volts de les 8 del vespre de divendres, hi van intervenir efectius de la Policia Local, tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i els Mossos d’Esquadra.

Les circumstàncies de l’atropellament les investiga la Policia Local de Cubelles amb el jutjat d’instrucció número 2 de Vilanova i la Geltrú.

És el segon atropellament de gravetat que es dona en aquesta via en menys d’un mes, després que el passat 25 de setembre una veïna de Cubelles de 45 anys resultés ferida crítica en ser envestida per un camió a la C31 quan creuava per davant la residència de gent gran, en aquells cas en un punt sense pas de vianants. Dos sinistres que s’han produït en punts i circumstàncies diferents.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img