Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Benaprès de Sitges nota la davallada d’alumnes per la formació de nous cambrers

Una seixantena d’estudiants han iniciat enguany un nou curs del cicle de cuina a l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges, que té la totalitat de places completes. No és el mateix cas que el grau de serveis per especialitzar-se en l’ofici de cambrer. L’any passat n’eren una vintena, i aquest curs només vuit estudiants s’han volgut iniciar en aquesta formació, que des del centre, reconeixen, està poc valorada.

Fa anys que arrosseguen aquesta davallada d’alumnes. Un dels motius pot ser la precarietat en els sous i els horaris de l’ofici. Des de l’institut sitgetà han decidit unificar part de la formació, i els alumnes que cursen el grau de cuina també reben formació en servei a sala. Aquesta doble formació ofereix la possibilitat d’entrar al mercat laboral amb un aprenentatge més complet i professionalitzat, que pot ajudar a aquest ofici a estar més valorat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img