Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Obres per millorar la protecció dels talussos a les costes del Garraf

A la primavera vinent començaran les obres per millorar la protecció dels talussos a la C-31, a les costes del Garraf. El departament de Territori ha licitat ara les obres que duraran uns 5 mesos i que han de permetre millorar la seguretat en aquesta via, al llarg de 12 quilòmetres.

El traçat voreja la línia de la costa, i la roca calcària en bona part del trajecte per la C-31 fa que hi hagi despreniments puntuals quan hi ha pluges intenses. Aquest tram registra un trànsit de prop de 17.000 vehicles diaris de mitjana, de manera que l’actuació permetrà millorar-ne l’estabilitat i afavorir la seguretat viària. .

La Generalitat hi destina una inversió prevista d’1,4 milions d’euros. Es sanejaran els blocs que presentin inestabilitat i es col·locaran ancoratges i sistemes de protecció com xarxes en diversos punts del traçat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img