Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 18-10-2023

El rebut de la brossa a Sant Pere de Ribes s’apujarà un 15% per a particulars, comerços i petita indústria, i fins a un 20% per a grans superfícies. L’IBI, un 5%. El govern local ho considera una actualització de preus, necessària davant l’augment de l’IPC.

La Policia Local de Vilanova du a terme una campanya intensiva per sensibilitzar i sancionar els conductors de mobilitat personal. La campanya es fa en coordinació amb el Servei Català de Trànsit

La contractació d’estands per la fira de Novembre de Vilanova és ja del 97%. L’edició 32 de la Fira de Novembre, que es farà del 10 al 12 de novembre, vol ser la de “l’Economia Blava” .

Alumnes europeus treballen a Cubelles com millorar el medi ambient amb les oportunitats de la bicicleta. L’institut Cubelles és l’amfitrió del projecte Erasmus plus SCORE.

Creix la demanda d’accés a les escoles d’adults del Garraf. Els idiomes formen part de les matèries més sol·licitades i tenen un gran interès sobretot entre les persones jubilades.

Es commemora avui el Dia de la Menopausa, una etapa de la vida de la dona encara invisibilitzada.

Coralls i gorgònies retornen al fons marí de Vilanova després de ser recuperats d’entre les xarxes de pescadors. El projecte Life Ecorest que va iniciar-se fa un any, ha comprovat l’èxit de supervivència d’aquests organismes en el marc d’aquesta iniciativa.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img