Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Creix la demanda d’accés a les escoles d’adults del Garraf

Les escoles d’adults estan notant un augment d’alumnat en les seves formacions. La de Sitges, per exemple, aquest curs l’ha iniciat amb xifres rècord en els seus gairebé 40 anys d’història, amb al voltant de 500 alumnes inscrits. El que més interès genera són els idiomes i els més interessats són les persones que ja estan jubilades. Aquests quasi 500 alumnes s’interessen per les dues vessants proposades: des dels joves que han de completar la seva formació fins als adults que volen millorar-la o adquirir nous coneixements.

Entre les propostes més sol·licitades hi ha l’anglès, que en només un any ha duplicat el seu nombre d’estudiants. Aquest augment d’interessats en les formacions per adults va començar al deixar enrere la Covid, i tot i que des del centre es marcaven l’objectiu de créixer, no pensaven que la recuperació seria tan ràpida ni que superaria les xifres prepandèmia. El repte d’ara passarà per com poder absorbir la demanda creixent, que sol estar condicionada per la disponibilitat d’espais.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img