Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 19-10-2023

Al Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf es van diagnosticar 198 càncers de mama l’any passat. És el tipus de tumor més freqüent en dones a Catalunya. La detecció precoç és clau. 

L’Associació Marinada al Garraf dona suport a les dones que tenen o han tingut un càncer de mama. Parlem amb alguns testimonis, de com l’entitat els ha ajudat a afrontar la malaltia.

Diferents poblacions del Garraf i comarques veïnes han detectat una plaga del bernat marbrejat, un insecte que no és nociu per a la salut de les persones (tot i que la seva presència pot ser molesta) i que no s’ha de confondre amb les xinxes.

Mar brava al Garraf i alertes per fort onatge, vent i pluges a tot el litoral fins demà.

Vilanova ha presentat a Renfe el projecte d’integració urbana del campus de la UPC i els equipaments de la Rambla de l’Exposició, que inclogui les instal·lacions universitàries, el Museu del Ferrocarril i els Tallers de Renfe.

La Xarxa de Museus Marítims de la costa catalana aposta per més experiències immersives i que involucrin el públic al patrimoni marítim i cultural.

Vilanova, epicentre del món del disseny gràfic durant tres dies amb el Blanc Festival. Hi ha més d’una vintena de ponències programades amb experts del sector.

La Colla Jove de Castellers de Sitges tancarà temporada aquest cap de setmana. El primer balanç de la colla és positiu.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img