Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Portar la gamificació en la gestió del patrimoni

Involucrar el públic de manera activa amb elements de joc i experiències interactives són algunes de les tècniques que s’expliquen en la 13a jornada que organitza la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana juntament amb l’Espai Far de Vilanova.

La voluntat és explorar les diferents possibilitats que ofereix la gamificació en l’àmbit del patrimoni i la seva aplicació als museus.

Els jocs, les activitats interactives i les experiències immersives poden enriquir la visita del públic aconseguint fomentar l’aprenentatge i enfortir el vincle emocional amb el patrimoni cultural. A Vilanova i la Geltrú el patrimoni marítim és un dels puntals del municipi.

La jornada ha centrat el debat en inspirar els participants perquè adoptin un enfocament innovador i creatiu que puguin aplicar posteriorment als museus que formen part de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img