Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Presó per agressió sexual continuada i maltractaments a la seva filla

A presó un veí de Subirats, a l’Alt Penedès, per un presumpte delicte d’agressió sexual continuada a la seva filla. La víctima, veïna de Vilanova, de 37 anys, va posar la denúncia a la comissaria policial dels Mossos a Vilanova i la Geltrú diumenge 15 d’octubre.

El mateix dia es va fer la detenció de l’acusat, de 56 anys, i el Jutjat d’Instrucció número 3 de la capital del Garraf n’ha decretat l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança, després de prendre-li declaració.

Al detingut, pare de la víctima, se l’acusa per delictes d’agressió sexual continuada a una menor de 16 anys, per maltractament habitual i amenaces. La denunciant és filla del suposat agressor. Els fets haurien començat anys enrere, quan la víctima era menor.

Segons la periodista Anna Punsí que ha fet públic el cas, la dona hauria començat a patir abusos als 6 anys i hauria fet la denúncia ara, després de patir una altra violació per part del detingut.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img