Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Lorena Lucas, de Guanyem Sitges, renuncia al càrrec de regidora

La regidora i portaveu de Guanyem Sitges, Lorena Lucas, renunciarà al càrrec aquest proper dimecres al ple municipal. Segons ha explicat la formació, Lorena Lucas presentarà la renúncia per motius ‘laborals i personals que fan incompatible la seva tasca com a càrrec electe’.

Els propers dies, Guanyem Sitges convocarà una assemblea extraordinària per decidir qui assumeix el relleu al consistori. Per tant, no està clar que el que anava de número dos a les llistes, Josep Maria Tubau, entri a l’Ajuntament.

Després de les eleccions municipals del mes de maig la formació va aconseguir tenir una representant. Tot i això, el procés per designar la cap de llista abans de les eleccions va ser llarg i complicat, ja que el partit va debatre internament durant moltes setmanes qui s’havia de posicionar al capdavant de Guanyem.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img