Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 24-10-2023

Cubelles, un dels pocs municipis que plantegen una congelació fiscal per al 2024. La majoria d’ajuntaments hauran d’incrementar les taxes municipals a causa de la pujada de preus, que escanya les administracions locals.

Les ciutats de l’Arc Metropolità han acordat uns criteris comuns i unes exempcions per aplicar a partir de 2025 a les Zones de Baixes Emissions, com els cotxes de famílies vulnerables, emergències i transport o autònoms que es jubilin en 5 anys.

Vilanova vol donar protecció i valor patrimonial a la façana exterior del conjunt de cases del Palau de l’Obrer, edificat el 1927 a la Rambla de l’Exposició.

Canvis a les guerres de les Comparses de la plaça de la Vila al @carnavalvng 2024 per evitar massificacions: només adults, aforament limitat a 900 parelles i polsera identificativa per cada guerra

El jove barceloní Lluc Casals Perpinyà és el beneficiari de la primera beca Munné-Jordà de ciència-ficció que s’impulsa a Vilanova i la Geltrú, amb un treball sobre diverses distopies catalanes escrites en temps de postguerra.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img