Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Canvis a dos carrers de Vilanova

El carrer del Llimonet ha passat avui a tenir la circulació en sentit muntanya. És a dir que des d’avui mateix es pot circular des del carrer de Casernes fins a la plaça de la Moixiganga. Amb aquest canvi l’Ajuntament vol descongestionar el trànsit de vehicles que fins ara només podia sortir del centre per la Rambla sant Jordi el que feia que la rotonda a l’altura de la comissaria dels Mossos d’Esquadra quedés col·lapsada en molts moments del dia.

L’altre canvi es farà efectiu en els pròxims dies. En aquest cas el carrer del Recreo, passarà a ser només en sentit Tarragona. Això permetrà que el trànsit que puja des del mercat pel carrer del vapor pugui girar pel carrer del recreo o no hagi de pujar fins al carrer del teatre.

Amb aquestes dues mesures aprovades per la ponència de circulació, es preveu que millorin els recorreguts de sortida dels fluxos de trànsit del centre de la ciutat, poden adoptar recorreguts més curts que els faran també més sostenibles. La ponència de circulació també està analitzant altres canvis de circulació en altres punts de la xarxa viària de la ciutat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img