Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Banc dels Aliments prepara una nova edició d’un recapte ‘més necessari que mai’

En el cas del Banc dels Aliments, la finalització dels ajuts europeus suposarà perdre un 20% dels aliments distribuïts i el possible tancament d’entitats socials col·laboradores. Això sumat a què el Govern català ha fet marxa enrere als 18,5 milions compromesos fa 2 setmanes per solventar-ho, a la finalització de l’IVA reduït als aliments bàsics a partir del gener, a la pujada de la inflació i de la taxa de pobresa, fa que el 2024 es presenti com a preocupant per cobrir les necessitats de la població vulnerable.

Per això, segons el president de la Fundació, l’edició d’enguany del Gran Recapte és més necessària que mai. L’entitat calcula que calen 18 mil voluntaris per als 2.100 punts de recollida d’aliments, en una edició en què també es pot fer una aportació monetària.

L’any passat es van distribuir 29 milions i mig d’aliments per cobrir un terç de la població amb pobresa severa.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img