Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El cor Isquione-Bitxac actua al cicle ‘Músiques del retaule’ en el seu 30 aniversari

Demà dissabte, la parròquia de Santa Maria de la Geltrú, a Vilanova, acollirà el quart dels concerts del cicle ‘Músiques del retaule’. Però serà un concert també especial per a la coral que l’interpretarà. Es tracta del cor Isquione-Bitxac, ja que serà el primer amb el que celebrarà el seu 30 aniversari.

Tres dècades de concerts que ha fet evolucionar aquest cor i que demà estarà a l’església de la Geltrú interpretant ‘Misa a Buenos Aires’, del compositor argentí Martín Palmeri. És una obra que té les seves singularitats, perquè disposa dels recursos polifònics i lírics propis de la música religiosa, que a la vegada, es combinen amb elements propis del tango. De fet, a aquesta peça també se la coneix com a ‘Misatango’.

El concert de demà del cor Isquione-Bitxac estarà dirigit per Isabel Pla, i la formació estarà acompanyada pel Quartet Brossa. Aquest segon concert del cicle ‘Músiques del retaule’ començarà a dos quarts de nou del vespre, i com dèiem, serà el primer del 30 aniversari d’aquesta coral.

Martin Palmeri va compondre ‘Misa a Buenos Aires’ el 1996, va ser interpretada per primera vegada per l’Orquestra Simfònica de Cuba, i des d’aleshores ha estat guardonada amb diferents premis.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img