Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Injecció econòmica de la Diputació als ajuntaments per garantir serveis

La Diputació de Barcelona destinarà 75 milions d’euros als ajuntaments perquè tanquin l’any sense dèficit i assegurar-los liquiditat l’any vinent.
50 milions es lliuraran aquest mes de desembre i els 25 milions restants durant tot l’any vinent.

La Diputació havia rebut moltes demandes dels ajuntaments, que en la majoria de casos estan en una situació complexa a les seves arques municipals, sobretot per la pujada de preus de l’energia i la inflació. Molts han hagut de proposar una pujada d’impostos, especialment de l’IBI.

D’aquesta amanera es garantirà la qualitat dels serveis públics. L’objectiu és que els ajuntaments puguin tancar l’exercici pressupostari d’enguany sense dèficit i començar l’any vinent amb liquiditat. El repartiment als 311 municipis de la demarcació es farà amb criteris semblants a d’altres ajuts, segons nombre d’habitants, desocupació o extensió del municipi.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img