Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Innovació, cultura, salut, cuina i esports, seccions d’aquesta setmana a El Matí

A El Matí de Canal Blau Ràdio, cada dia de la setmana us presentem diferents seccions.

A la d’Innovació, amb l’Agència Neàpolis, hem conegut conceptes relacionats amb la realitat immersiva de la mà de l’Àlex Ginés. Podeu escoltar la secció, aquí.

A En Clau de Festa, l’espai que cada dimarts ens porten en Pau Cañas i l’Unai Estévez, hem conegut l’experiència i la trajectòria de cinc dècades de L’Estaquirot Teatre. Feu clic aquí per escoltar En Clau de Festa.

A la secció de Salut que ens porta el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf, hem parlat sobre l’ICTUS, de què se’n commemora el dia mundial aquest diumenge 29 d’octubre. Ens ha acompanyat per a fer-ho la neuròloga Esther Catena. Escolteu la secció de salut, aquí.

Dijous, en Pere Arenas ens ha portat la seva Cuina del Dia a Dia, on ens ha explicat els principals fruits secs i les propostes culinàries on es poden fer servir coincidint que som a les portes de la castanyada. Feu clic aquí si les voleu descobrir.

I acabem amb la secció d’esports, que ens porta en Jordi Martí Tort. Dilluns, hem repassat els resultats del cap de setmana dels equips de Vilanova i la comarca; mentre que a finals de setmana, n’hem fet la prèvia dels partits.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img