Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El piano torna a la Plaça Marcer per acostar la Lírica Ribes al públic

Un piano de cua al carrer perquè tothom qui ho desitgi pugui tocar-lo. És la proposta que per segon any consecutiu s’ha dut a terme a la Plaça Marcer de Ribes, materialitzada per la Lírica de Ribes, una secció del Centre Parroquial que busca donar veu a aquest gènere. La iniciativa ha servit per escoltar al piano aficionats, estudiants i professionals de la música, que han pogut tocar de manera voluntària i lliure a la plaça.

És una manera també d’acostar la Lírica Ribes a nou públic. Per a aquesta temporada, la Lírica programa cinc concerts, el primer d’ells amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb el títol de «L’òpera als parcs», un concert líric gratuït que es podrà veure el 19 de novembre.

També hi haurà, fins al maig, quatre concerts més programats amb la Camerata Eduard Toldrà, la Camerata Sant Cugat, la Camerata 21 de Reus i amb estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Tots els concerts començaran a dos quarts de set de la tarda i són gratuïts. El Piano al Carrer serveix per donar veu a aquestes propostes, amb una molt bona acollida per part del públic.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img