Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 31-10-2023

La ribetana Aitana Bonmatí, Pilota d’Or 2023. 

Els cementiris amplien els seus horaris d’obertura per Tots Sants per evitar aglomeracions i facilitar l’accés a les famílies que hi van per recordar els difunts.

Les famílies reclamen més conscienciació i un millor acompanyament en el dol perinatal, després de la mort d’un fill durant l’embaràs o en els primers dies de vida.

Les cendres sota un ametller, novetat al cementiri de les Pruelles de Sitges. Un exemple d’ iniciatives que vetllen per la sostenibilitat i el medi ambient als enterraments.

Tal dia com avui de fa 70 anys tornaven a Vilanova les restes mortals del poeta Manuel de Cabanyes. El fons audiovisual de de Jordi Ferret,  dipositat a l’Arxiu Comarcal del Garraf, conté una gravació d’aquell dia.

El cementiri de Vilanova acull un seguit de panteons amb un alt valor artístic. Arquitectes i escultors han deixat la seva empremta en diverses tombes.

Aquest és l’aspecte que presenta la platja de Sant Sebastià de Sitges aquesta setmana. El temporal de mar ha deixat al descobert les roques que hi ha sota la sorra de la platja.

Cubelles proposa un cap de setmana de vermutet, aperitiu i música a la façana marítima amb el Cubermut. S’hi esperen una vintena de parades i un centenar de productes diferents.

La Coral Isquione Bitxac interpreta  la Misa a Buenos Aires a l’Església de Santa Maria de La Geltrú, en el marc del festival  “Músiques del Retaule”. D’aquesta manera la coral vilanovina celebra els seus 30 anys de trajectòria.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img