Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

A punt de reprendre les obres del Passeig de Cubelles

La burocràcia de l’administració ha fet que les obres del Passeig Marítim de Cubelles no s’hagin pogut reprendre fins ara. A l’estiu l’ajuntament va decidir aturar les obres i es van encetar diversos expedients administratius. Per un cantó el de preus contradictoris, és a dir aquell expedient que per un cantó descompte els materials o obres que no es faran i per altre incorpora aquells imprevistos que cal afegir. També es va obrir un altre expedient per ampliar l’obra del passeig i incorporar aquest espai de 800 metres quadrats no previst inicialment en la remodelació. Una ampliació que s’ha de pagar amb els 120 mil euros de rebaixa que va presentar l’empresa adjudicatària. També calia resoldre com es resolia les despeses originades per les connexions dels edificis privats a la nova xarxa de Clavegueram que travessa el passeig i que al final representarà uns 900 euros per habitatge.

Mentre es tramitaven aquests expedients, intervenció de l’ajuntament va ordenar una suspensió temporal perquè inicialment considerava que era una modificació del projecte. El canvi de titular a la intervenció municipal va provocar que es generés una desinformació sobre aquesta tramitació i la junta de govern local va prendre uns acords que no tenien validesa amb aquesta suspensió activada. Un cop resolts els expedients, i concloure que no és una modificació de projecte, entre avui i demà, la junta de govern local, i de forma extraordinària, aixecarà aquesta suspensió i podrà tramitar ja els dictàmens per poder reprendre l’obra tan aviat com es pugui.

Sobre l’eficàcia del passeig davant dels temporals, l’ajuntament de Cubelles ha dit que el govern central no els ha permès augmentar el mur de contenció i ha recordat que la resta de passeigs arran de platja tenen el mateix problema amb la sorra.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img