Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El cementiri de Canyelles inaugura l’Arbre de la Vida

Aquest Tots Sants ha servit per inaugurar a Canyelles un nou espai dedicat al record de les persones que ja no hi són, però que no estan enterrades al seu cementiri municipal. És l’Arbre de la Vida, una escultura, forjada en ferro, obra de l’escultor Virgilio Serna, i que inclou els elements simbòlics de les arrels, els colibrís i les branques que s’enlairen fins a la part de dalt de l’arbre, on hi ha un mapa del món.

La instal·lació de l’Arbre de la Vida s’emmarca en un projecte de millora del Cementiri Municipal de Canyelles, que preveu la instal·lació de tres elements emblemàtics. També s’hi instal·larà un espai per als Nonats, dedicat al record dels nadons que no han arribat a néixer i per a les famílies que han perdut algun fill. La remodelació del cementiri també inclourà l’escultura d’un àngel anunciador.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img