Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els cementiris del Garraf s’omplen per Tots Sants

Ja hem tancat Tots Sants, que a banda de celebracions diverses, no oblida el seu origen com a jornada dedicada al record d’aquells que ja no hi són i que al llarg de tota la setmana ha tornat a omplir el cementiris del Garraf.

Són els dies de l’any en què aquests recintes presenten més afluència de visitants, que a més ho fan amb horaris ampliats des de fa dies per poder acollir les visites de totes aquelles persones que aprofiten els volts de l’1 de novembre per recordar els seus difunts, per portar noves flors a les sepultures o per netejar també els espais funeraris.

Uns cementiris que cada vegada incorporen també nous espais, per donar resposta a les diferents necessitats: des de les múltiples opcions d’enterrament o incineracions fins a nous emplaçaments dedicats, per exemple, al dol perinatal. Els cementiris de Vilanova, Sitges i Cubelles els van inaugurar la primavera passada.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img