Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Josep Maria Tubau serà el nou regidor de Guanyem a Sitges

Josep Maria Tubau serà el nou regidor de Guanyem Sitges a l’ajuntament sitgetà en substitució de la seva cap de llista, Lorena Lucas, que va renunciar a l’acta de regidora per motius personals durant el ple d’octubre.

Tot i que d’entrada la formació no tenia clar qui anava a assumir el relleu al consistori, l’assemblea de Guanyem va decidir ahir que seria el que anava de número dos a les llistes de les darreres municipals.

Tot plegat, en unes eleccions en què la formació va obtenir només un representant després d’haver estat al govern amb dos regidors durant el mandat passat i en mig d’un llarg debat intern per escollir l’ordre de la llista electoral.

Josep Maria Tubau, que és militant de la CUP, prendrà possessió de l’acta de regidor durant el ple de novembre de Sitges, previst pel dimecres 29 d’aquest mes.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img