Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 03-11-2023

Sitges té en marxa una nova ordenança per regular i promocionar les instal·lacions de plaques solars d’autoconsum en edificis del municipi. L’objectiu és transitar cap a l’energia verda.

El Govern de Cubelles passa balanç als primers quatre mesos i mig de mandat i anuncia que aviat presentarà un Pla d’Acció Municipal per als pròxims quatre anys.

El govern de Vilanova porta a aprovació dilluns al Ple un nou Pla Especial que permetrà ampliar en 2mil m2 l’actual zona d’extracció, a tocar de l’espai protegit del Parc del Garraf. La CUP denuncia l’impacte ambiental que suposaria i insta a redactar un Pla per restaurar les zones ja explotades.

L’economia blava, protagonista de la Fira de Novembre que assoleix el 100% de contractació. Vilanova vol mostrar el potencial d’aquest sector estratègic relacionat amb el mar.

Protecció Civil de la Generalitat manté en alerta el pla Ventcat per la situació de fort vent que es mantindrà fins diumenge. Entre les 10 de la nit i les 7 del matí, els Bombers han rebut 26 avisos a la Regió Metropolitana Sud, la majoria per caiguda d’arbres i d’objectes de balcons i terrasses.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes instal·la sis noves marquesines perquè els usuaris del transport públic puguin esperar el bus amb més comoditat. Al municipi hi ha actualment 19 marquesines.

El festival es trasllada enguany al Mercat Vell, on s’hi ubicarà principalment el Mercat d’editorials independents. Diferents experts i analistes del sector explicaran les relacions de la cultura portuguesa amb la catalana en diferents ponències.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img