Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

L’economia blava, protagonista de la Fira de Novembre que assoleix el 100% de contractació

Ja ha començat el muntatge d’estands de la Fira de Novembre que a partir de divendres vinent acull Vilanova i la Geltrú amb el 100% de contractació del recinte firal assolit i un total de 141 empreses i col·lectius que en formaran part en aquesta edició. Molts expositors repeteixen, però també n’hi haurà de nous. La novetat d’enguany passa per mostrar el potencial de la ciutat per consolidar l’economia blava com un sector estratègic amb capacitat per crear riquesa i ocupació. D’aquesta manera la plaça de la Vila acollirà a través d’un itinerari diferents sectors d’activitat econòmica relacionats amb el mar. Gastronomia, construcció naval, esports nàutics, universitat i projectes de recerca o el patrimoni són alguns dels actors que s’hi trobaran recuperant el nom d’El batec del Mar.

Una altra de les novetats és l’espai Gira Feina que voldrà promoure el contacte entre empreses que necessiten contractar personal i persones candidates a través d’entrevistes laborals ràpides, i amb la participació d’un centenar de joves, la majoria alumnes de formació ocupacional a l’IMET

L’automoció repetirà al Parc de Baix a Mar després del canvi d’ubicació de l’any passat, i que va agradar. La plaça de les Neus acollirà l’espai Temps de Vi que se suma a la fira per difondre els vins locals i a la rambla de la Pau a tocar del monument a Francesc Macià hi haurà l’espai FAC, dedicat al Carnaval vilanoví. També s’han previst cinc espais diferents de gastronomia.

La Fira de Novembre començarà divendres 10 al matí amb un reformulat pòrtic de la fira, ara abans de la inauguració oficial, amb una intervenció coral i oberta al debat i la reflexió entre experts sobre l’economia blava al Teatre Principal que al llarg de la fira proposarà altres debats amb agents socioeconòmics.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img