Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sitges Vila del Llibre dedicarà el cap de setmana a la literatura portuguesa

Amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme i d’apropar-se al centre de la vila, el festival Vila del Llibre torna a Sitges aquest cap de setmana al Mercat Vell, on s’hi ubicarà principalment el Mercat d’editorials independents.

Així doncs es deixa enrere el mercat que es situava al passeig marítim, al costat del Terramar, i també canvia el model del festival. Després de dues edicions dedicades a l’evolució del municipi durant el segle XX, enguany comença un nou cicle dedicat al diàleg entre la cultura catalana i una cultura estrangera. En aquest cas, aquest 2023, la portuguesa. És la primera vegada que la Xarxa de Viles del Llibre explora aquesta fórmula i ho fa a Sitges per remarcar que la vila és una població internacional.

Així doncs, diferents experts i analistes del sector explicaran les relacions de la cultura portuguesa amb la catalana en diferents ponències. Fernando Pessoa o José Saramago, grans autors portuguesos del segle XX tindran –també– un paper destacat en aquesta edició.

A més, hi haurà actes infantils i familiars, amb contacontes, activitats musicals i tallers que es realitzaran a la plaça de l’Ajuntament, al Centre Cultural Pere Stämpfli o al Palau del Rei Moro.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img