Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Temporal de vent sense incidències destacades al Garraf

El front que ens ha afectat les últimes hores ha fet baixar les temperatures al Garraf, que avui s’ha llevat en alguns punts d’interior al voltant dels 13 graus. Ahir va ser una tarda molt ventosa, un vent que també ha bufat de valent durant la nit a molts punts del país.

Protecció Civil de la Generalitat manté en alerta el pla Ventcat per la situació de fort vent que es mantindrà fins diumenge amb menys intensitat en algunes zones. Ahir, el temporal va deixar de nou testimoni de la força del mar impactant contra la línia de costa. Un mar embravit al litoral de Cubelles, Vilanova i Sitges, que aquesta setmana ja havia patit també els efectes del temporal de mar. A les platges de Sant Sebastià i de la Ribera es van tancar els accessos a la sorra per evitar incidències, com en el cas de les escales de la punta.

Entre les 10 de la nit i les 7 del matí, els Bombers han rebut 26 avisos a la Regió Metropolitana Sud, on pertany el Garraf, i fins a 87 al conjunt de Catalunya. En la majoria de casos ha estat per caiguda d’arbres i d’alguns objectes de balcons i terrasses, sense incidències.

A Vilanova mateix, ahir a la tarda, els Bombers i la Policia Local havien d’intervenir per retirar de la calçada part de l’arbre que havia caigut al carrer de la Masia Torrents, sense provocar danys personals.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img