Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 06-11-2023

L’ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Diputació de Barcelona tenen a punt el projecte de reforma del Nucli Antic de Ribes. Les obres es podrien licitar durant l’any 2024.

Les Roquetes ja té en marxa el nou aparcament públic Rafael Alberti amb accés des de la Rambla del Garraf. És gratuït, indica les places lliures disponibles a l’entrada i compta amb il·luminació sostenible.

Després de la davallada d’aturats del de setembre al Garraf, aquest octubre l’atur comarcal ha tornat a pujar en més d’un centenar de persones.

Un nou postgrau sobre ciberseguretat reforça el lligam de la UPC amb el sector ferroviari, mentre espera el vistiplau del Ministeri per poder impartir el grau de sistemes ferroviaris.

Els Bordegassos tornen a intentar a Altafulla el 4 de 8, després dels dos intents desmuntats de fa dues setmanes a Tarragona. Aquest cop tampoc no va poder ser.

Cubelles recupera el Cubermut, amb el nou passeig marítim com a escenari. Més d’una vintena de productors han acostat la cultura del vermut a la ciutadania.

El mercat d’editorials independents i la cultura portuguesa, protagonistes aquest cap de setmana del Festival Vila del Llibre de Sitges. Una vintena d’expositors han mostrat les seves publicacions més recents.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img