Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Cubelles recupera el Cubermut en el nou passeig marítim

Cap de setmana d’aperitius a Cubelles amb més d’una vintena d’expositors que han portat els seus productes relacionats amb el món del vermut i l’aperitiu i han fet que, el ja gairebé renovat passeig cubellenc, s’omplís d’activitat i públic durant dissabte i diumenge. Més d’un centenar de productes s’han pogut tastar al llarg del cap de setmana en una jornada que ha anat acompanyada de música i tastos gastronòmics.

El Cubermut busca apropar la cultura del vermut a la ciutadania, i a la vegada, oferir una oportunitat als professionals del sector i la restauració local per donar a conèixer els seus productes en un moment on la temporada turística perd força al municipi. La iniciativa arribava enguany a la quarta edició després d’haver estat aturada durant tres anys a causa de la pandèmia, amb la voluntat d’establir-se durant els propers anys.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img