Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La cultura portuguesa, protagonista del Festival Vila del Llibre

El mercat d’editorials independents ha centrat bona part del protagonisme aquest cap de setmana a Sitges en el marc del Festival Vila del Llibre. Més de 20 expositors han mostrat les publicacions més recents sobre –per exemple– la història de les dones a Catalunya, llibres de paisatges o novel·les de ficció. La majoria d’editorials coincideixen en la importància d’anar a espais com els de la Vila del Llibre per donar-se a conèixer.

Tot i això, el nou emplaçament al Mercat Vell no ha agradat del tot a les editorials, que fora de càmera comentaven que l’espai ha quedat petit per col·locar tots els llibres. Les vendes -asseguren- no han anat tant bé com les dels darrers anys al passeig.

En paral·lel, la cultura portuguesa ha estat l’altra protagonista del festival. És la primera vegada que la Xarxa de Viles del Llibre explora la connexió entre una cultura estrangera i la catalana i ho fa a Sitges per remarcar que és una població internacional. Durant tot el cap de setmana també hi ha hagut tallers infantils i familiars; i debats sobre la cultura portuguesa.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img