Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

L’atur puja al Garraf a l’octubre en més d’un centenar de persones

Després de la davallada d’aturats del de setembre al Garraf, aquest octubre l’atur comarcal ha tornat a pujar en un centenar de persones. Segons el Servei d’Ocupació de Catalunya, hi ha 133 persones més a la recerca de feina al Garraf respecte al setembre. De fet a tots els municipis de la comarca s’ha notat aquest increment de persones a l’atur respecte el mes anterior.

En concret a Vilanova i la Geltrú son una trentena més de persones que busquen feina, i ara la xifra de persones desocupades puja fins les 3.591 a la capital del Garraf. Sant Pere de Ribes suma quaranta aturats més aquest octubre, i ara són 1.581 les persones inscrites a l’atur. A Sitges una vintena més que al setembre. Cubelles registra una dotzena més d’aturats, Canyelles 267 i Olivella 214 , el que suposa un augment significatiu de 18 persones en aquest municipi del Garraf

De totes maneres l’atur interanual, és a dir, en comparació amb ara fa un any, és positiu. Si fa un any eren 7.765 pes persones sense feina registrades al SOC, ara en son 7.417, gairebé 350 persones menys que ara fa un any. De fet la taxa d’atur registral al Garraf fa un any vorejava l’11%, i ara aquest octubre és del 9’7%.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img