Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Les Roquetes ja té en marxa el nou aparcament públic Rafael Alberti

Amb 56 places disponibles per cotxes i gairebé una vintena de places per motos el nou aparcament està situat a l’entrada del nucli, prop de la zona comercial i equipaments esportius i culturals. L’entrada i sortida a aquest aparcament es fa a través de la rotonda situada a la Rambla del Garraf amb l’objectiu de facilitar la mobilitat de veïns i visitants.

El pàrquing té un sistema intel·ligent de places ocupades de manera que si està complet els conductors poden evitar accedir-hi perquè indica a l’entrada les places lliures disponibles. Una prova pilot que en un futur es vol portar també a altres aparcaments del municipi, i que es controli a través d’una aplicació.

Amb aquesta actuació es recupera una zona abandonada de Les Roquetes per donar resposta a la falta d’estacionament en aquesta zona estratègica. Una actuació que ha estat possible després d’haver retirat les torres de mitja tensió que hi havia a la zona i haver executat unes obres al col·lector pluvial.

Un nou aparcament gratuït amb vegetació i il·luminació sostenible a través de plaques fotovoltaiques i que ha integrat a l’entorn el monument del pou. Es recupera aquí un mecanisme antic que va servir per portar l’aigua als primers habitatges de Les Roquetes.

Més endavant es contemplen altres millores a la zona, com un espai per a gossos i un pont que connecti amb el carrer Miquel Àngel per accedir al Teatre La Bòbila.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img