Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 07-11-2023

Vilanova aprova provisionalment el Pla Especial per a la pedrera de Coll Ferran. El govern diu que només regula els usos de l’activitat i la CUP parla d’ampliació de la pedrera.

Ajuntament de Vilanova i Federació Empresarial del Gran Penedès aposten enguany pel format de ponència i posterior taula rodona pel Pòrtic de la Fira de Novembre. Els reptes de l’economia blava i tot el seu potencial com a sector estratègic a la ciutat és el tema escollit.

De local buit a habitatge, una opció per tenir més habitatge al mercat immobiliari. Les agències defensen la reconversió com una via per disposar de més habitatge

Xarxa ciutadana per retardar el primer telèfon mòbil fins als 16 anys: grups de Whatsapp i Telegram de famílies fan córrer la iniciativa ‘Adolescència lliure de mòbils’ arreu de Catalunya, per promoure conscienciació i una futura regulació.

Així s’han despertat les platges de Sitges: amb gran quantitat de posidònia oceànica després del temporal. La posidònia perd les fulles a la tardor i és important no retirar-les perquè fan de barrera natural contra la regressió de la sorra.

El Carnaval de Sitges busca alternatives a la purpurina davant la normativa europea que en prohibeix la venda. Hores d’ara, la biodegradable no és una opció perquè és molt cara.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img