Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 08-11-2023

El govern català vol regular amb un decret llei l’especulació  i facilitar l’accés a l’habitatge per viure. A la comarca del Garraf afecta municipis turístics com Sitges, Vilanova, Sant Pere de Ribes i Cubelles.

Vilanova defensa l’autonomia local per regular els habitatges d’ús turístic. L’Ajuntament valorarà ara si presenta al·legacions al nou decret de la Generalitat per regular el sector.

Els propietaris de pisos turístics de Sitges es mostren en contra de la regulació del sector que impulsa la Generalitat amb un nou decret.

Sitges ha recollit 734 quilos de residus de la seva costa durant els mesos d’estiu, 16 quilos més que l’any passat. La majoria han estat plàstics.

A l’Institut Alexandre Galí de Les Roquetes han optat per no permetre els mòbils a l’aula. La mesura s’aplica a l’ESO i també als estudis postobligatoris, amb molts bons resultats.

Les Roquetes estrena la Dragoneta, la nova bèstia de foc de la colla de la Dragona. És obra de Dolors Sans i està pensada perquè la puguin fer ballar els joves.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img