Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Línia Blava | Entrevista política amb Juan Luis Ruiz

L’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, és el convidat aquesta setmana a Línia Blava, el nou programa de canal Blau TV que els dimecres analitzarà l’actualitat política i la gestió municipal dels ajuntaments del Garraf. Ruiz apunta quines són les prioritats per aquest mandat a la ciutat i les previsions que es marquen en àmbits com la mobilitat, l’urbanisme i la via pública.

L’alcalde vilanoví anuncia que de cara a l’any que ve s’està treballant per a un nou servei de transport urbà, que hauria de ser possible amb un acord que impliqui la Generalitat i les empreses concessionàries del servei, ja que no hi pot haver una nova licitació. De cara al pressupost per al 2024, apunta que s’haurà de dissenyar tenint en compte el Pla de Sanejament Econòmic amb el que l’ajuntament està treballant.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img