Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

20 anys de Voluntariat per la Llengua

El programa ‘Voluntariat per la llengua’ del Consorci per a la Normalització Lingüística fa 20 anys. Dues dècades per fomentar l’ús de la llengua catalana a través de persones que el volen aprendre i voluntaris que dediquen part del seu temps a conversar en català.

A tot Catalunya s’han format més de 175 mil parelles durant tots aquests anys. El programa ha hagut de superar moments delicats, quan per exemple la pandèmia va fer que les parelles s’haguessin de trobar on line.

Al Penedès i Garraf la iniciativa ha tingut també una molt bona implantació. Demà a la tarda es fa un acte al Foment Vilanoví per agraïr la tasca a tot el voluntariat.

Avui coneixem una parella lingüística, l’Òscar -voluntari- i la Virginie. Els dos valoren una experiència que enriqueix -asseguren- totes dues parts.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img