Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Afectacions a la R2Sud a partir de dilluns per les obres a la infraestructura

A partir de dilluns els últims trens de la nit que surtin de Barcelona-Sants finalitzaran el seu recorregut a Castelldefels per les obres que s’estan fent a la infraestructura entre els túnels del Garraf i la capital de la comarca.
Des de les 11 de la nit, Renfe establirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Castelldefels i Vilanova i la Geltrú, amb parada a Sitges. Des de l’estació de Vilanova, els usuaris que ho necessitin podran continuar fins a Sant Vicenç de Calders. L’afectació tindrà lloc des de les nits de diumenge fins a les nits de dijous. Els divendres i els dissabtes no hi haurà talls a la xarxa ferroviària.
L’afectació s’allargarà –d’entrada– fins al 21 de desembre. En aquell moment les obres es pausaran durant les setmanes de Nadal i es rependran el 8 de gener. La setmana de Carnaval es tornaran a aturar per facilitar la mobilitat entre Barcelona i la comarca. El dimecres de Cendra tornaran els talls en el servei fins al mes de març, que és quan Renfe preveu que s’acabin les tasques de millora a les vies.
Aquesta intervenció representa una inversió de 23,4 milions d’euros que consistirà en renovar 87 mil metres de carril i unes 60 mil travesses de via en el tram entre Castelldefels i Vilanova i la Geltrú.
Widgets Magazine

Notícies

spot_img