Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 09-11-2023

Primeres previsions del pressupost de Vilanova per al 2024: hi haurà nova licitació per a la recollida d’escombraries i els dos carrils per a la Ronda Ibèrica, però s’endarrereix la comissaria de la Policia Local.

Renfe establirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Renfe de Castelldefels – Vilanova a partir de dilluns per les obres que s’estan fent a la infraestructura.

Compte enrere a Vilanova per la Fira de Novembre 2023. La programació firal s’enceta demà al matí amb un renovat Pòrtic de la Fira i la inauguració d’un certamen que girarà especialment sobre l’ economia blava.

Detingut un massatgista a les Roquetes per presumptes tocaments i assetjament sexual a tres clientes. L’home ha quedat en llibertat amb càrrecs.

L’emergència per sequera es podria avançar si no plou. Les dades indiquen que les reserves i aigua regenerada i dessalada no podran mantenir l’actual nivell d’alerta fins el 15 de desembre, com s’havia previst.

Cubelles retira l’arbre malmès de la Plaça del Castell que es va partir per les ventades. Una mèlia asiàtica, amb un tronc massa malmès per ser recuperat i que pot representar un perill. S’hi plantarà espècies autòctones més resilients.

El programa ‘Voluntariat per la llengua’ del Consorci per a la Normalització Lingüística fa 20 anys. Coneixem una parella que queda setmanalment per conversar en català. Una experiència enriquidora per als dos.

El compositor i pianista vilanoví Pau Sandaran, i el violoncel·lista vilafranquí Amat Santacana presenten aquest diumenge a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova el seu primer disc ‘Còdols’.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img