Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Detingut un massatgista a les Roquetes per presumptes tocaments a clientes

Els Mossos d’Esquadra han detingut un massatgista de les Roquetes per presumptes tocaments a tres clientes. El passat 30 d’octubre es va produir la detenció, després que totes tres dones presentessin denúncies contra l’home per presumptes tocaments i assetjament sexual durant els tractaments terapèutics que havien contractat.

Segons fonts policials, les tres han coincidit a relatar situacions similars en les denúncies, afirmant que l’home s’excedia a l’hora de dur a terme els massatges i anava més enllà de les patologies que cadascuna d’elles patia. El presumpte agressor hauria fet despullar les clientes i aprofitava un dolor cervical per fer tocaments als pits de les víctimes, alhora que els feia comentaris pujats de to i de contingut sexual.

En una de les denúncies, fins i tot es relata que el presumpte autor va recomanar a la víctima practicar més sexe com a teràpia contra l’estrès. El detingut va passar a disposició judicial i ja ha quedat en llibertat amb càrrecs. Les tres víctimes relaten situacions molt similars en les tres denúncies i creuen que podria haver-hi més dones en situacions similars.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img