Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Josep Manel Ametllé, portaveu de la CUP, a Canal Blau Ràdio: “Som l’únic grup al consistori que aposta pel decreixement real a la nostra ciutat”

El portaveu de la CUP a Vilanova i la Geltrú afirma que, mentre la resta de formacions amb representació a l’ajuntament plantegen com s’adequa urbanísticament la ciutat per encarar un creixement que consideren imminent, des de la Candidatura d’Unitat Popular es planteja fins a quin punt la ciutat ha de créixer de manera desproporcionada.

En aquest sentit, Josep Manel Ametllé considera que és necessari abordar l’elaboració del nou pla general de Vilanova i la Geltrú com més aviat millor per definir com ha de ser la ciutat del futur.

A l’entrevista, el portaveu de la CUP ha repassat diversos aspectes de l’actualitat vilanovina, com l’aprovació provisional del pla especial d’ordenació de l’activitat extractiva de la Pedrera Coll Ferran, la manca d’habitatge de protecció oficial a la ciutat o l’augment de la fiscalitat pel 2024.

L’entrevista a Josep Manel Ametllé, portaveu de la CUP a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú, podeu trobar-la aquí.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img