Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú, a Canal Blau Ràdio: «Els darrers quatre anys no s’han fet els deures en matèria d’habitatge a la ciutat»

L’alcalde de Vilanova i la Geltrú ha afirmat que a dia d’avui la ciutat no està preparada per acollir l’actual demanda habitacional, un fet que atribueix a la gestió que en aquesta matèria va fer l’anterior govern. Juan Luis Ruiz ha remarcat que aquesta serà una de les prioritats de l’actual govern, que ja treballa per preparar i aprovar una licitació per arribar a acords amb empreses privades i cooperatives per a poder impulsar habitatges de protecció oficial a la ciutat.

De l’habitatge, però també d’altres temes com l’aprovació provisional del pla especial d’ordenació de l’activitat extractiva de la Pedrera Coll Ferran, el pressupost de 2024 o la Fira de Novembre, n’hem parlat a «L’alcalde respon».

Podeu trobar l’entrevista a Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú, fent clic aquí.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img