Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Les cases del Palau Obrer, Destapa Vilanova i la fira Girafeina, temes de la setmana a El Matí

Una setmana més, a El Matí de Canal Blau Ràdio hem tractat diferents temes relacionats amb l’actualitat de Vilanova i la Geltrú.

Per exemple, hem parlat sobre les cases del Palau Obrer, ubicades a la carretera -tot just al davant del Museu Víctor Balaguer i la UPC- que volen protegir-se com a patrimoni arquitectònic local. Del per què aquesta protecció i del seu valor, n’hem parlat amb en Gerard Llobet, regidor d’Urbanisme de Vilanova i la Geltrú.

Demà divendres comença a la ciutat una nova edició, ja la setena, de Destapa Vilanova i la Geltrú, una ruta de tapes que organitza el Gremi d’Hostaleria. Hem volgut saber com es presenta aquesta iniciativa i n’hem parlat amb l’Aleix Solà del Gremi.

També demà divendres Vilanova viurà la primera edició de Girafeina, la fira de l’ocupació adreçada als joves i que organitza la Cambra de Comerç amb la col·laboració de l’ajuntament. Els detalls d’aquesta proposta ens els ha explicat la Míriam Pérez, regidora d’Ocupació a Vilanova i la Geltrú.

I dilluns, l’ajuntament de Vilanova va celebrar la sessió plenària corresponent al mes de novembre. Els partits que hi tenen representació ens el van valorar, unes valoracions que podeu sentir en aquest enllaç.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img