Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sandaran i Santacana estrenen ‘Còdols’, per a piano i violoncel, a l’Auditori

El compositor i pianista vilanoví Pau Sandaran, i el violoncel·lista vilafranquí Amat Santacana presenten aquest diumenge a l’Auditori Eduard Toldrà de la capital del Garraf el seu primer disc. Pau Sandaran ha volgut homenatjar al seu avi amb aquest disc.

Pau Sandaran i Amat Santacana presenten a Vilanova ‘Còdols’, un disc gravat a principis d’any a l’auditori vilanoví a través del programa Singulart, de suport a la creació musical a artistes locals. Sandaran, professor a l’Escola i Conservatori municipal de música Mestre Montserrat, ha inclòs en aquest treball discogràfic composicions seves i del seu avi, Juli Sandaran.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img