Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Cultura, jocs de taula, innovació, cuina i esports, seccions de la setmana a El Matí

Com cada setmana, des d’El Matí de Canal Blau Ràdio us hem acostat seccions d’àmbits diferents amb què us en volem fer conèixer aspectes curiosos o novedosos.

A la secció d’innovació, per exemple, aquest setmana hem parlat del programa d’incubació Incuvart que dilluns que ve comença a Neàpolis. Ens l’ha explicat el tècnic en realitats immersives Àlex Ginés.

A En Clau de Festa, en Pau Cañas i l’Unai Estévez han conversat amb la regidora de Cultura de Vilanova i la Geltrú, Teresa Llorens. Podeu seguir l’entrevista en aquest enllaç.

Els jocs d’habilitat han centrat la secció de jocs de taula. De la seva dinàmica i també d’algunes recomanacions, ens n’ha parlat en Jordi Martí Tort, de Daus Llunàtics.

A la Cuina del Dia a Dia, aquesta setmana en Pere Arenas ens ha soprès amb les moltes varietats i usos que ofereix un producte tan quotidià com la patata. Aquí teniu l’enllaç de la secció.

I als esports, dilluns amb en Jordi Martí Tort vam repassar els resultats del cap de setmana dels equips de Vilanova i la comarca; mentre que dijous, en Xavi Fernàndez ens n’ha presentat la prèvia de cara a aquest proper cap de setmana.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img