Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Matí de Canal Blau Ràdio, des de la Fira de Novembre

Avui, El Matí de Canal Blau Ràdio ha sortit al carrer: hem fet un programa especial en directe des de l’estand de Canal Blau a la Fira de Novembre, a la Rambla Principal.

Per començar el programa, ens ha acompanyat l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, amb qui hem repassat com es presenta aquesta mostra multisectorial. Hem parlat també amb la Carme Dastis, cap del departament de Promoció Econòmica de la regidoria de Projecció de Ciutat; amb en Dídac Santos, president de la FAC, la Federació d’Associacions pel Carnaval, i amb en Carles Carbonell, de Temps de Vi.

Durant el programa també ens acompanyat diverses empreses que participen d’aquest certamen multisectorial, que enguany arriba a la seva 32a edició amb el cartell del 100% d’ocupació dels estands expositius i amb la vista posada en l’economia blava com a focus d’aquest 2023.

Si feu clic aquí, podeu recuperar aquest programa que hem fet en directe durant aquest matí des de la Fira de Novembre.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img