Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Vilanova inaugura una Fira de Novembre que mira cap a l’economia blava

Vilanova i la Geltrú estrena avui tres dies de fira. La Fira de Novembre tornarà a ocupar aquest cap de setmana el centre de la ciutat per exposar la seva capitalitat comercial i econòmica, i a la vegada, per plantejar noves estratègies, enfocades ara cap a l’activitat que genera el litoral. Les rambles Principal i de la Pau són l’eix que vertebren la fira, que exhibeix l’oferta comercial i la combina amb les moltes propostes complementàries que configuren la seva programació.

Un dels elements que han de facilitar el desenvolupament de l’economia blava és la formació i recerca universitària, i en aquest context el convidat per inaugurar la Fira ha estat el conseller de Recerca i Universitats de la Generalitat, Joaquim Nadal. La inauguració ha estat una nova cita en la que s’han pogut trobar els diferents agents socials i econòmics de la ciutat i de la comarca. El missatge és clar: les fires encara són un element important per a les economies locals, sobretot pel moviment social que generen, i amb un impacte econòmic que pot ser important a mig termini, a més del que es pugui donar aquest cap de setmana. I en paral·lel, les fires també són un element més per promocionar les estratègies econòmiques, com l’economia blava que també compta amb l’interès de la Generalitat.

La inauguració ha continuat amb la tradicional visita institucional als estands que donen forma a la fira al voltant de la rambla Principal i de la Pau. Un certamen que vol fer una mirada cap al futur, però que també recull l’activitat més tradicional.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img