Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Vilanova ja respira ambient de Fira de Novembre

Els expositors acabaven de preparar els seus estands aquest matí abans de la inauguració oficial. La Fira de Novembre de Vilanova arriba a la seva 32a edició i ho fa amb el 100% de contractació del recinte firal i gairebé 150 empreses i col·lectius que en formen part i que aquests dies ofereixen els seus productes i serveis en els diferents espais firals. A la Rambla de la Pau s’hi concentra l’alimentació, amb productes variats d’arreu del territori.

Entre l’àmplia oferta d’estands de la fira, a la Rambla Principal també hi podem trobar entitats i associacions vilanovines com els pessebristes o els Pabordes i també comerç local. La plaça de la Vila s’ha reservat enguany als actors relacionats amb l’economia blava per mostrar la potencialitat de la ciutat en aquest àmbit.

L’automoció repeteix al Parc de Baix a Mar, després del canvi d’ubicació de l’any passat. Des del sector porten aquests dies promocions especials per captar aquells que s’estan pensant comprar un nou cotxe.

En aquesta Fira de Novembre la plaça de les Neus acull un espai propi de Temps de Vi, que obre des d’aquesta tarda per oferir un espai enogastronòmic amb el segell d’aquesta fira vilanovina que se celebra el mes de juny. Els tiquets es podran descarregar a través de l’aplicació, i els protagonistes aquest cop són els cellers de proximitat.

Canal Blau, també a la fira, ofereix programació especial a la ràdio fins diumenge des de la rambla Principal, des d’on aquest matí ja s’hi han pogut veure les primeres riuades de gent. També el trànsit s’ha vist afectat des de primera hora, sobretot al centre i a la carretera general que avui costa més creuar-la, per això la recomanació és utilitzar els aparcaments dissuasoris. I una altra imatge que no falla a les primeres hores de fira, la dels més petits de les escoles visitant la fira. Hi ha temps, fins diumenge a la nit per fer-hi un tomb i gaudir, també, de les activitats paral·leles programades.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img