Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 13-11-2023

Balanç positiu de la Fira de Novembre de Vilanova, enguany centrat en difondre i promocionar l’anomenada “economia blava”. La fira ha sumat més de 200 activitats.

La Companyia d’Aigües de Vilanova assegura treballar perquè la ciutadania no noti el pas de la fase d’excepcionalitat a la fase d’emergència.

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya ha destinat 3,2 milions d’euros en ajuts a la reestructuració i/o reconversió de vinya.

La preservació de l’entorn i el patrimoni són els principals reptes que es marquen els parcs d’Olèrdola i del Garraf.

Sant Pere de Ribes segueix apostant per la formació professional. La cadena del fred o l’àmbit sanitari, dos sectors estratègics a explorar al municipi que vol crear centres especialitzats.

Vilanova i la Geltrú donarà el tret de sortida a la Ruta del Xató el proper 26 de novembre. Cinc poblacions del Penedès i Garraf se sumen a aquesta iniciativa que promociona aquest plat tradicional.

Els Bordegassos de Vilanova tanquen temporada. El 4 de 8 ha quedat pendent per la propera temporada.

La comissió no vol fer grans canvis en el carnaval de Sitges 2024. Les entitats ho veuen bé, però volen més pressupost per les carrosses.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img